Alle gebruikte materialen op deze website kunnen beschermt zijn met auteursrecht/eigendomsrecht. Het is dan ook niet toegestaan om al het materiaal op deze website  voor commerciële doeleinde te gebruiken. Foto's, lettertypes, teksten, logo's, afbeeldingen, grafische elementen, namen vallen onder deze materialen. Niets op deze website geeft toestemming of een licentie voor het gebruik van materialen die op deze website weergegeven zijn.
Yellowinq Creative is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze website of het onrechtmatig gebruik van materiaal op deze website, zowel direct als indirect. Onder deze gevolgen vallen ook het verlies van data, schade op welke manier dan ook,  het oplopen van virussen en derving van inkomsten.
Het is niet toegestaan om op welke manier dan ook aanpassingen op deze website door te voeren. Het is niet toegestaan om de ontvangen informatie verkregen via deze website te delen met derden.
Uit privacy overwegingen zijn een aantal foto's van personen onherkenbaar gemaakt op deze website. Mocht u van mening zijn dat u toch ongewenst zichtbaar bent op de website? Neem dan contact op met Yellowinq Creative. 

Yellowinq Creative | KVK: 69632731 | BTW-NR: NL002247131B06Back to Top